Ticket #793 (closed defect: fixed)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

The nice butterfly logo is missing on the "Padre Documentation" page

Reported by: meorero Owned by: szabgab
Priority: minor Milestone:
Component: website Version: 0.51
Keywords: Padre butterfly logo Cc:

Description

The nice butterfly logo is missing on: http://padre.perlide.org/docs/

On Firefox (on _my_ Win XP PC at work) it's not that bad - simply nothing is shown.

But in IE - I mean IE8 (I have to use this browser from time to time at work) - a red "X" is seen instead of the missing logo.

This is Win XP - IE8.

On Safari 4.0.4 (on the same Win XP PC) - I see a question mark in this page, instead of the missing logo.

From the HTML source - it seems that it is: <img alt="" id="padrelogo" src="static/logo.png" />

Attachments

IE8_missing_logo.gif (18.3 KB) - added by meorero 4 years ago.
How it looks in IE8 - where the Logo is missing
Safari_missing_logo.gif (14.8 KB) - added by meorero 4 years ago.
How it looks on Safari 4 (Win XP) - where the Logo is missing

Change History

Changed 4 years ago by meorero

How it looks in IE8 - where the Logo is missing

Changed 4 years ago by meorero

How it looks on Safari 4 (Win XP) - where the Logo is missing

comment:1 follow-up: ↓ 2 Changed 4 years ago by azawawi

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Fixed in r9678

Thanks for reporting it.

comment:2 in reply to: ↑ 1 Changed 4 years ago by meorero

Replying to azawawi:

Fixed in r9678

Thanks for reporting it.

Thank you ...
Looks great!

Note: See TracTickets for help on using tickets.